Szia!
Örülök, hogy itt vagy.

Kopis Bea vagyok, a Virágbuborék Műhely és Home megalkotója. Egy betegség hatására indultam el egy önismereti utazáson, aminek az eredményeként gyökeresen megváltozott a szakmai életem is. A könyvelést hagytam magam mögött, hogy igazi küldetésemnek, a dekorálásnak élhessek. 

Sokáig nem tudtam, milyen vállalkozásba szeretnék fogni, de a saját esküvőnkön, 2017-ben megfogalmazódott bennem az ötlet, hogy miben is szeretném kiélni ezt a  kreativitást. 

Beiratkoztam egy virágkötő tanfolyamra, elvégeztem egy dekoratőr képzést, valamint elsajátítottam a kalligráfia művészetét. Majd 2019-ben elindítottam a Virágbuborék Műhelyt, mellyel az a misszióm, hogy igényes és fenntartható dekorációkat alkossak, legyen szó az otthon vagy egy esküvő szépítéséről. 

Mindig is fontos szempont volt számomra a környezettudatos vállalkozás és, hogy ne halmozzuk tele az otthonunkat felesleges holmikkal. 

Az otthonok dekorálása és a lakberendezés mindig érdekelt, ezért nemrég elkezdtem egy új képzést, amivel az otthonaitokat a béke szigetévé tudom varázsolni.  

Belsőtér-rendező és feng shui tanácsadónak tanulok, mert hiszem, hogy a külső világunkat sajnos nem nagyon tudjuk befolyásolni, de a belső életterünket olyan biztonságos, erőt adó és feltöltő hellyé tudjuk varázsolni, ami nyugodtabb élethez vezet. 

Így jött létre a Virágbuborék Home, mert hiszem, hogy ha harmonikus otthonból indulunk neki a mindennapoknak, akkor sokkal kiegyensúlyozottabbak lehetünk és a körülöttünk lévő világra is jobb hatással leszünk. 

Minden mindenre hatással van, kezdjük Magunkkal, az Otthonunkkal és a környezetünkre is vigyázva tegyük jobb hellyé a világot.